MNBW

A fine WordPress.com site

Palvelut

LPG Lipomassage

LPG Lipomassage on imurullaushierontaan perustuva kokonaisvaltainen hoitomuoto keholle. Hoidon aikana käsitellään koko vartalo keskittyen ongelmakohtiin. Hoidon seurauksena kudoksen neste- ja verenkierto sekä aineenvaihdunta paranevat. Lihakset palautuvat hoidon ansiosta 30% nopeammin. LPG menetelmällä voidaan tehokkaasti vähentää selluliittia, kiinteyttää ihoa ja tasoittaa arpikudosta. LPG hoitoa suositellaan myös ennen ja jälkeen rasvanimun parantamaan hoitotulosta, sekä raskaudenjälkeiseen vartalon palautumiseen. Rentouttavan elimistöä aktivoivan LPG-hoidon vaikutukset heijastuvat koko elämänlaatuun: uni syvenee, stressi vähenee ja yleisvointi paranee. Hoito suositellaan sarjana kaksi kertaa viikossa 10-20 kertaa. Tulokset alkavat näkyä keskimäärin neljän kerran jälkeen. Ylläpitohoito suositellaan 1-4 kertaa kuukaudessa. Varattava aika 45min. Hoitoaika laitteella noin 35min

LPG Liftmassage

LPG liftmassage kasvohoito rentouttaa kasvojen lihakset, aktivoi lymfa- ja verenkierota sekä parantaa kollageenin muodostusta. Kertaluontoisena hoitona Liftmassage poistaa kasvoista turvotuksen ja saa ihon hehkumaan aktivoimalla veren- ja imunesteiden kiertoa. Kiintettyvä ja kohottava vaikutus saadaan 10-20 kerran hoitosarjalla 2-3 kertaa viikossa. Tulokset alkavat näkyä keskimäärin neljän hoitokerran jälkeen Intrikaatiot: Veltostunut iho, juonteet, kaksoisleuka, heikentynyt verenkierto Kontraindikaatiot: Herpes, ihotulehdus, flunssa Varattava aika 45min. Hoitoaika laitteella noin 30min

Pollogen Apollo radiofrequence

Apollo radiofrequence on radiotaajuushoito jolla voidaan tehokkaasti kiristää löystynyttä ihoa ja tasoittaa selluliittia. Radiotaajuisen sähkömagnettisen säteilyn avulla ihon lämpötila nostetaa noin 41 C asteeseen. Hoito lisää ihon kollageenin muodostusta ja toisaalta kutistaa kollageenia, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Hoito soveltuu sekä kasvoille että vartalolle. Erinomainen hoito mm. käsivarsien, vatsanalueen sekä leukalinjan löystyneelle iholle.

 Mikroneulaus

Mikroneulauksessa (derma-pen)  ihon pinta rei’itetään tarkoitukseen suunnitellulla automaattisella neulauslaitteella. Menetelmä perustuu vaikuttavien aineiden lisääntyneeseen imeytymiseen sekä neulan aiheuttamaan traumaan ihossa. Neulaus lisää ihon paksuutta ja elastisiteettia parantaessaan sidekudoksen määrää ja laatua mikä näkyy ihon kuulautena ja tervehtymisenä. Menetelmä perustuu elimistön omien prosessien stimuloimiseen.  Nelausta suositellaan 3-4 kerran sarjana ja hoitojen välissä tulisi olla kuusi viikkoa. Seerumit valitaan ihotyypin mukaan BTB13 tai Medik8 sarjasta. Hoito soveltuu sekä kasvoille että vartalolle.

Environ

Environ kirkastava kasvohoito on hellävarainen tapa uudistaa ihon pintakerrosta. Hoito kuorii kevyesti ihoa parantaen ihon väriä ja kosteustasapainoa, sekä tasoittaen ihon pintaa. Sopii kaikille ihotyypeille.

Medik8

Medik8 erikoiskasvohoidot ovat ihon kemiallisia kuorintoja. Hoidot akneiholle, pigmentoituneelle sekä ikääntyvälle iholle. Kuorivat hapot valitaan ihotyypin mukaan.

Erikoisnaamiot kasvohoitoihin

Hydrogel

Hydrogel on vesiliukoinen geelinaamio jonka mikrokapseloitu hyaluronihappo laskee ihon pinnan lämpötilan rauhoittaen punoituksen. Naamiolla on antibakteerinen vaikutus ja sen muodostama okluusio edesauttaa iholla olevien tehoaineiden imeytymistä.

Carboksi-naamio

Carboksi naamio vapauttaa ihoon hiilidioksidia. joka laajentaa verisuonia ja lisää merkittävästi verenkiertoa. Carboksiterapia hillitsee tulehdusta, parantaa proteiinisynteesiä. kosteuttaa ja kirkastaa ihon väriä

Alexandria bodysugaring  vartalosokerointi

Alexandria vartalosokerointi on miellyttävä tapa poistaa ihokarvat. Sokeri on 100% luonnontuote, hellävarainen, ja sillä voidaan poistaa lyhyttäkin karvaa (suosituspituus on 2-3 mm). Sokeri myös kuorii tehokkaasti jättäen ihon pehmeäksi.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s